Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Till alla behandlingar används MARIA ÅKERBERG produkter som är helt vegetabiliska och innehåller inte mineraloljor eller siliconer. MARIA ÅKERBERG produkter tillverkas av DERMANORD som är ett svenskt företag med sin fabrik och tillverkning av produkter i Frillesås på västkusten. MARIA ÅKERBERG produkter finns till försäljning hos Klippcenter i Sätila.
Boka behandling, kontakta Anna Österberg 0707-964705.

Ingefärakur 90 min 940 kr
En renande och värmande behandling.Kuren inleds med bodyscrub som avlägsnar döda hudceller. Efter en härlig dusch följs massage med varm ingefäraolja och du blir inpackad i värme. Behandlingen följs med ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. En fantastisk behandling som påverkar dina sinnen och ger en lugnande och avslappnande effekt samt lämnar huden mjuk och len. Behandlingen passar alla och är en utrensande behandling. Ingefärakuren är mycket bra vid ex. fibromyalgi.

Aromainpackning 75 min 875 kr

En härlig behandling som lämnar huden mjuk och len.Behandlingen inleds med en härlig bodyscrub som avlägsnar döda hudceller. Följs av dusch. Därefter appliceras varm inpackningen över kroppen och du blir efterhand inpackad i värme. Under tiden inpackningen verkar njuter du av ansikts och huvudmassage. En underbar behandling som lämnar huden mjuk och len. I behandlingen väljer du en rogivande eller uppiggande inpackning.

Papaya Body Dream med ansiktsvård 90 min 940 kr
En underbar mild och effektiv peelande kroppsbehandling med dubbelscrub. Behandlingen inleds med papayainpackning som har en peelande effekt. Under tiden inpackningen verkar njuter du av ansiktsvård. Sedan är det dags för nästa scrub där alla döda hudceller avlägsnas. Följs av dusch och applicering av bodylotion. Behandlingen passar alla.

Papaya Body Dream (enbart kropp) 60 min 825 kr

Klassisk Svensk Massage eller avslappningsmassage inkl. ansiktsvård           90 min 920 kr
Massagen läggs upp utifrån kundens specifika behov. Har du besvär med spända muskler i ex. rygg och axlar lägger vi fokus där. Behandlingen följs av ansiktsvård inklusive rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med ögoncreme och ansiktscreme.

Body Scrub Saltscrub ca 30 min 495 kr
En effektiv kroppspeeling för Dig som inte har känslig hud. Saltscruben är en väldoftande kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltscruben efterlämnar en fräsch känsla och en sammetslen hud. Behandlingen inleds med scrub följ av dusch och avslutas med applicering med body lotion.

Body Scrub med doft från grapefrukt och rosmarin ca 30 min 495 kr
Underbar scrubmed doft från grapefrukt och rosmarin. Denna kroppspeelingpassar de allra flesta. Behandlingen inleds med scrub som sedan duschas av och avslutas med applicering med bodylotion.

Båda behandlingarna förbereder kroppen för en jämnare sobränna som håller längre samt avlägsnar döda hudceller.